Ciepło, przyjemnie, rodzinnie. Idealny moment na rodzinne przyjęcia i imprezy. Jak przygotować ciekawe przystawki, które nie zajmą nam pół dnia  i do tego będą świetnie wyglądać? Wystarczy: ser feta, oliwki i arbuz.

SKŁADNIKI:
  • 1/4 arbuza
  • ser feta
  • czarne oliwki
  • wykałaczki

ARBUZ letnie przekąski, krok po kroku

Wykonanie jest banalnie proste. Kroimy arbuza i fetę na małe kawałki. Na wykałaczki nadziewamy: arbuza, fetę i oliwki. Układamy na pięknym talerzu i do przybycia gości trzymamy w lodówce.

Mam nadzieję, że spodobał się Wam mój pomysł na letnie przekąski. Owoc w nowej odsłonie 🙂

Chcę Was zaprosić na mój kanał na YouTube HAART pl. Będzie mi niezmiernie miło jeśli zasubskrybujecie kanał. Będę publikować krótkie i rzeczowe filmiki DIY, również kulinarne.

Smacznego 🙂